• managementul de proiect
  • planificarea proiectului
  • planificarea bugetului
  • supervizarea santierului

Experiența în Managementul Proiectelor dovedită în multiple sectoare de activitate. Vom folosi experiența noastră și cunostințele detaliate despre piața construcțiilor pentru a ne ocupa în detaliu de proiectele tale.

Experiența și serviciile noastre sunt dedicate:
Persoanelor Fizice

Persoanelor Fizice

O locuință sau o investiție imobiliară necesită un grad de expertiză și coordonare profesionistă. Deși pare mai ieftin, un proiect dezvoltat fără minimă de expertiză poate fi o gaură serioasă în buget. PBNA are grijă ca banii voștri să fie bine investiți și să aducă valoare adăugată repede.

Întreprinderilor Mici și Mijlocii

Întreprinderilor Mici și Mijlocii

Fie că accesați fonduri europene sau vă extindeți capacitatea de producție, PBNA vă poate consilia și coordona proiectele astfel încât să vă puteți continua activitatea de zi cu zi și să construiți cât mai ieftin posibil.

Antreprenorilor în Construcţii

Antreprenorilor în Construcţii

Un proiect nou necesită resurse umane imediate. PBNA are resurse calificate și cu vastă experiență ce pot gestiona proiecte scurte – medii, fără a dilua proiectele în curs de execuție.

PBNA Consulting livrează rezultate

Acest lucru înseamnă a deveni proprietarul provocării, a crea soluții eficiente, a gestiona riscurile și în final a furniza cele mai bune rezultate.

Noi iți oferim soluțiile de control și optimizare a costurilor în cadrul proiectelor de construcții. Avem experiența, capacitatea și organizarea necesară să obținem costuri cât mai reduse pentru proiectele tale.

Competiția din piață și realitățile zilnice determină clienții să urmărească dezvoltarea proiectelor de construcții cu costuri cât mai reduse și în condiții înalte de calitate. Aceasta este menirea noastră și ne pregătim serviciile astfel încât să oferim clienților noștri exact aceste așteptări.

OFERIM SOLUȚII DE MANAGEMENT ȘI ORGANIZARE PENTRU:

Pregătirea Proiectului – Managementul Proiectării și Autorizării – Achizițiile Proiectului – Managementul de Cost – Managementul Contractelor – Managementul Riscului – Managementul Calității – Livrarea Proiectului