Noutăţi

  • După finalizarea lucrărilor de proiectare și obținere a Autorizațiilor de Construire, echipa PBNA a supervizat activitățile de realizare a lucrărilor de alimentare cu apă, canalizare menajeră și pluvială, realizare rețea de iluminat stradal, realizare rețea principală de gaze naturale și realizare rețea de drumuri interioare și acces la DN2A. Lucrările sunt finalizate și recepționate cu autoritățile locale, iar bugetul lucrării a fost respectat.
  • PBNA Consulting a fost desemnată a se ocupa de managementul proiectului de realizare a rețelelor de utilități interioare pentru viitorul Parc Industrial din Ovidiu, Zona Celsy. Echipa PBNA a supervizat și coordonat realizarea proiectelor de alimentare cu apă, canalizare menajeră și canalizare pluvială, rețelelor interioare de iluminat și alimentare cu energie electrică și a rețelei de drumuri interioare și a accesului la DN2A și DN22.
    Mar 2019
  • Compania noastră a fost angajată de către Westhouse Group să coordoneze activităţile de proiectare reţele de utilităţi (apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, drumuri şi curenţi slabi) din noul „Cartier Lakeside” din Ovidiu Sud, Jud. Constanţa.
    Oct 2017
  • Cu mare bucurie, am lansat site-ul PBNA.RO, având ca bază de plecare o foarte vastă experienţă în domeniul construcţiilor şi o gamă largă de servicii pe care le putem oferi.

Noutăți