Managementul de Proiect

Proiectele voastre sunt cele mai importante pentru noi. Ne ocupăm în detaliu de evoluția lor și ne asigurăm că ele se termină așa cum au fost planificate. Suntem specializați în managementul proiectelor de construcție, de dimensiuni mari și mici, atât pentru industrie, cât și pentru agricultură, rezidențial și comercial.

Managementul de Proiect

A. Managementul proiectului

De la faza de idee până la finalizare, ne ocupăm cu foarte mare grijă de toate fazele proiectului tău. Facem studiile premergătoare unui proiect, adunăm cu responsabilitate toate informațiile, proiectăm sau urmărim fazele de proiectare și avizare, te ajutăm să alegi cel mai bun constructor, te sfătuim cum să faci contractele, ce achiziții să faci astfel încât sa obții cel mai bun raport preț/calitate, ne asigurăm că ceea ce se contruiește este de calitate și corect și nu în ultimul rând, îți predăm un proiect executat corect, cu buget corect și în profitul anticipat, încadrat în timpul planificat și cu o previziune reală a costurilor de exploatare și mentenanță.

B. Managementul contractului

Contractele sunt elementele cele mai importante din viața proiectului, ele stau la baza succesului sau a ratării țintelor propuse. Un sfat bun, o clauză contractuală clară, un contract echilibrat și cu un grad mare de rezonabilitate și echitate aduc succes oricărei relații comerciale și în final, duc garantat la atingerea scopului propus.

C. Managementul lucrărilor de construcții

Lucrările de construcții sunt activități complexe ce implică o multitudine de profesioniști cu diverse specializări, ce trebuie motivați și direcționați spre atingerea aceluiași obiectiv. Totul ține de talentul managerului și de gradul de ințelegere a proiectului și a obiectivelor ce trebuie atinse.

D. Managementul riscurilor

La orice început de drum trebuie să știi ce te poate opri sau ce te poate devia de la obiectivul tău. Anticiparea riscurilor ține de gradul de pricepere a managerului de proiect și o strategie clară de management a riscurilor poate salva timp și buget.