Planificarea Bugetului

Suntem profesioniști în bugetarea proiectelor de orice tip, fiindcă avem experiența și calificarea necesară în astfel de activități.

Planificarea Bugetului

A. Planificarea bugetului

Imediat dupa finalizarea listelor de activități ce constituie proiectul, bugetul se poate contura în mare măsură. Urmărim cerințele tale, suntem atenți la detalii și ne asigurăm ca bugetul tău acoperă cerințele proiectului.

B. Organizarea licitațiilor

Fiind implicați în multe proiecte de anvergură, suntem exigenți și motivați să găsim cel mai bun contractor / antreprenor general, cu experiență dovedită și capacitate de a răspunde exigențelor proiectului tău.

C. Urmărirea costurilor

Monitorizarea contractelor de achiziții, verificarea consumului de materiale din șantier, planificarea achizițiilor, negocierea prețurilor de achiziție, precum și multe alte activități, constituie fundamentul obținerii unui profit maxim sau al încadrării în bugetul stabilit.

D. Reducerea costurilor

Alegerea unor soluții tehnice potrivite atrage după sine un control clar al costurilor și o eficiență dovedită în cheltuirea banilor. Dar, atunci când soluțiile tehnice inițiale se pot ajusta și optimiza, costurile se pot reduce semnificativ. Ține doar de pricepere, experiență și o bună înțelegere a proiectului.