Reprezentarea Clientului

Reprezentarea Clientului

A. Asistență tehnică

Sunt foarte numeroase momentele în care ai nevoie de un profesionist sau de o echipă completă în domeniul construcțiilor, de o persoană care poate rezolva diverse probleme tehnice atipice/imprevizibile sau care te poate îndruma în alegerea corectă a soluție tehnice de care ai nevoie.

B. Urmărirea contractelor

Avem experiență în a urmări și pune în practică condițiile comerciale stipulate în contractele de execuție și știm care sunt punctele critice și modul în care putem transforma contractul în avantajul tău.

C. Elaborarea ofertelor / situațiilor de lucrări

Indiferent de proiectul în care ești implicat, tot efortul tău este inutil dacă nu poți sa-ți primești banii pentru munca depusă. De aceea, este important să poți oferta sau deconta corect și la timp util pentru a te încadra în termenele stabilite cu furnizorii. Vei avea întotdeauna o imagine clară asupra profitului preconizat și a cheltuielilor ce trebuie angrenate.

D. Asistență contracte FIDIC – Cartea Galbenă sau Roșie

Avem pregătirea necesară si experiența dobândită de a urmări, gestiona și de a ne asigura o desfășurare corectă, echitabilă și rezonabilă a clauzelor contractuale din contractele FIDIC.